Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fris en fit blijven op de racefiets

Geplaatst op: 2 april 2020

Geen voetbal. Geen volleybal. Geen fitness… De Corona-crisis beperkt je momenteel behoorlijk in de sportieve gewoonten. Om je toch fris en fit te houden, is een tocht op de mountainbike of racefiets momenteel een van de beste alternatieven.

Bij Lindenholz in Rouveen zien ze de populariteit van de racefiets en mountainbike juist nu extra toenemen. “De fietssport kun je perfect beoefenen met respect voor de richtlijnen van het RIVM”, aldus Marcel Lindenholz, eigenaar van de gelijknamige zaak in Rouveen.

In de winkel in Rouveen heeft Lindenholz naast het aanbod nieuwe fietsen ook een ruime collectie verhuurfietsen. “Het is een mooie manier om kennis te maken met wielrennen of mountainbiken. Zeker met het mooie voorjaarsweer in aantocht. Huren kan voor een dag, een week, een maand of langer. En we bieden daarbij ook de mogelijkheid om de fiets na de huurperiode over te nemen als het je bevalt”.

Geïnteresseerd? Breng eens een bezoek aan de winkel in Rouveen. Daar nemen ze uiteraard ook alle Corona-voorschriften in acht rond het uitzoeken en afstellen van jouw ideale sportfiets.  Indien gewenst helpt Lindenholz je ook deskundig bij het uitzoeken van bijbehorende accessoires, zoals kleding, schoenen en helm. Wie weet ontdek jij zo wel een nieuwe sportliefde in je leven!

Meer weten? Je leest er alles over op lindenholz.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500