Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lekker Paasdineren met de Kaaihof

Geplaatst op: 4 april 2020

Ieder jaar, op 2e Paasdag, is de Kaaihof als restaurant geopend voor een heerlijk Paasdiner. “Helaas kunnen wij u dit jaar niet verwelkomen in onze vernieuwde locatie, maar dat betekent nog niet dat we niet alsnog voor u klaar staan. Wij bezorgen u nu graag een smakelijk Pasen thuis!”, aldus de Kaaihof.

Wilt u lekker met uw gezin of naaste genieten van een gezellig Pasen? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor heerlijke Paasgerechten uit de keuken van de Kaaihof. De veelal 2-persoons porties zijn uit te breiden met diverse andere (bij-)gerechten, hiermee presenteert u een feestelijk mini-buffet op tafel om lekker samen van te smullen. Ons paasmenu bestaat onder meer uit onze welbekende rundercarpaccio, aspergeschotels, varkenshaas of spareribs, maar we hebben ook soepjes, salades en kaas- en vleeswarenschotels voor bij de brunch.

Stel nu uw eigen Paasdiner of -brunch voor thuis samen in de webshop van onze winkel Buitenbosch op www.dorpsplein-genemuiden.nl of bel uw bestelling door via tel. (038) 3854533. Bestellen is mogelijk t/m woensdag 8 april. Uw bestelling kunt u op zaterdag 11 april tussen 14.00 en 17.00 uur bij Buitenbosch ophalen of vanaf 15 euro gratis thuis laten bezorgen in Genemuiden. Ook buiten Genemuiden bezorgt de Kaaihof, informeer naar de mogelijkheden.

Kijk ook op www.dorpsplein-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500