Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw: Trots op de lokale ondernemer

Geplaatst op: 7 april 2020

Angela Scholtus (Trots op Magazines) en Brenda van der Steeg (Blinker Events) lanceren ‘Trots op de lokale ondernemer’. Met de website www.trotsoplokaalondernemen.nl willen ze winkeliers steunen die het momenteel moeilijk hebben.

“Steeds meer winkeliers krijgen klappen van de coronacrisis. Als ze het al niet zwaar genoeg hadden met webshops, dan is het nu wel door het virus waardoor het publiek thuis moet blijven. Help de lokale ondernemer het hoofd boven water houden en koop je spullen bij de ondernemer uit je eigen gemeente. En laten we de ondernemers die noodgedwongen thuis zitten ook niet vergeten”, aldus de initiatiefnemers.

Regio Zwolle

Beide ondernemers wonen en werken in Regio Zwolle en willen een steentje bijdragen aan de economische groei van deze regio. “Wij zijn trots op deze regio en om dat trotse gevoel verder uit te breiden zijn wij met deze website begonnen. Juist nu zien wij de behoefte van ondernemers om zich online te profileren, te laten zien wie ze zijn en wat ze te bieden hebben.”

Angela en Brenda bieden de lokale ondernemer de mogelijkheid om via dit platform gevonden te worden, op bijvoorbeeld Facebook en Instagram, om de zichtbaarheid van hun bedrijf te vergroten.

Doel van het platform is mensen bewust maken van het aanbod in de eigen woonplaats en wat de ondernemers doen. “Zij zien in deze tijd ook mogelijkheden, staan niet stil en bewandelen volstrekt nieuwe paden. Personal shopping, bezorgen, noem maar op. Dankzij die ondernemers is er werkgelegenheid, worden activiteiten in uw gemeente georganiseerd en sponsoring voor uw club of verenigingen gerealiseerd. Zij maken uw stad een gezellige en unieke stad. Zij zijn de ondernemers waar we met z’n allen trots op mogen zijn. Dus laten we hen niet in de steek! Houd uw samenleving een sociale samenleving, daar profiteren we met zijn allen van…Laten wij er nu ook voor hen zijn.

Onze boodschap voor de inwoner: ‘Ik koop lokaal, waar koop jij?’

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500