Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rotman gaat verder bij DOSK

Geplaatst op: 8 april 2020

Erik Rotman gaat toch nog een seizoen door bij DOS Kampen. De verdediger die lang voor Sportclub Genemuiden speelde, maakte in de winterstop bekend dat hij wilde stoppen. Met het abrupte einde van dit voetbaljaar komt hij daar nu op terug, zo laat DOS weten. De 34-jarige Rotman wil niet op deze manier stoppen.

Eerder werd al bekend dat Genemuidenaren William en Frank Jansen ook in Kampen blijven. De neven hebben het goed naar de zin bij de poelenten. Ze krijgen daar volgend jaar gezelschap van Gert Hoen. De Genemuidenaar wordt trainer van het tweede team. Hij was bezig aan zijn vierde jaar bij SVBS in Belt-Schutsloot. Henrico Abma vertrekt wel bij DOSK. Hij gaat keepen bij DESZ, waar hij eerder ook al de nodige successen vierde.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500