Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van je huis een thuis maken

Geplaatst op: 8 april 2020

(advertentie) Blijf thuis! Dat is de opdracht die we allemaal mee hebben gekregen van de minister. Maar thuis is meer dan een dak boven je hoofd.Janneke Potuyt, zelfstandig interieurontwerper en -stylist en mede-eigenaar van Potuyt (ver)bouw en renovatie uit Hasselt, blogt op www.potuytbouwenstyling.nl  hoe je van je eigen huis een thuis kan maken.

Juist in deze tijd is het belangrijk om daar tijd en aandacht aan te besteden. Hoe creëer je bijvoorbeeld de ideale werkplek? De kinderen zijn nu veel meer thuis dan anders, hoe zorg je dat ook zij een plekje krijgen zonder dat het er uitziet als een ontplofte speeltuin?

Ook schrijft Janneke over de ingrijpende verbouwing van hun eigen pand aan de Productieweg 4 in Hasselt. Hierdoor krijg je een kijkje in het leven van Fam. Potuyt en hoe het is om met een gezin midden in een verbouwing te wonen.

De interieuradviezen van Janneke gaan, ook in deze bijzondere tijd, gewoon door voor zowel particulieren, bedrijven, winkelinrichting als horeca. Uiteraard biedt een bezoek op locatie de meeste adviesmogelijkheden, maar het geven van een online-interieuradvies is een goed alternatief.

Je kunt jouw interieurvraag, samen met een paar goede foto’s en een plattegrond van de betreffende ruimte, mailen. Janneke maakt dan een plan van aanpak en dit wordt vervolgens besproken.

Je ‘thuis’ voelen is niet in één zin te omschrijven. Thuis is je veilig voelen en genieten van je huis zoals het is. Wonen is een emotie.  Zowel Janneke als John (die vooral verbouwingen en timmerwerkzaamheden verricht) vinden het nog steeds bijzonder dat zij bij anderen mogen inrichten en/of verbouwen. Het streven is een interieur waar de bewoners zich direct in thuis voelen. De bewoners staan centraal. Zij moeten elke dag weer blij zijn met hun huis.

Om nog beter aan de wensen van de klanten tegemoet te komen, is in januari Potuyt Interieurontwerp & advies uitgebreid met het onderdeel Bloem & Styling.  Janneke doet dit gedeelte samen met hun dochter Lisanne.

Een van de ideeën voor Bloem & Styling was dat Lisanne workshops zou gaan geven voor het voorjaar, maar helaas kan dit wegens de omstandigheden niet doorgaan. Maar, daar heeft zij een erg leuk alternatief voor bedacht. Er komen mooie zelf-maak pakketten beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen, zodat ieder toch kan genieten van een creatief voorjaarstuk  in huis. Zeker leuk voor iedereen die op zoek is naar een beetje ontspanning en afleiding als je aan huis gebonden bent.

Wil je meer informatie over online-interieuradvies en de zelf-maak pakketten, mail dan naar janneke@potuytbouwenstyling.nl  of neem telefonisch contact op met 06 23209980

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500