Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De vlag uit op ‘lokale’ Bevrijdingsdag

Geplaatst op: 13 april 2020

De organisatie van 75 jaar Bevrijding Overijssel vraagt inwoners op hun ‘lokale bevrijdingsdag’ de vlag uit te hangen. Dat is Genemuiden dus dinsdag 14 april. 

De organisatie heeft daar nog een initiatief aan verbonden. “Deel je foto met jouw vrijheidswens op Instagram, Facebook of Twitter met #overijsselviertvrijheid. Zo vieren we samen, maar op afstand de vrijheid. Onder alle inzenders verloot RTV Oost elke dag toegangskaarten voor het Memory Vrijheidsmuseum in Nijverdal. De mooiste foto met vrijheidswens wint een rondvlucht boven Overijssel zodat je het ultieme gevoel van vrijheid kunt ervaren.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500