Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

RTV Oost dronet boven Genemuiden

Geplaatst op: 13 april 2020

RTV Oost vliegt dinsdag met een drone boven Genemuiden om steunbetuigingen in de coronacrisis te filmen. Morgen is het de beurt aan Genemuiden. “Wil jij jouw steun betuigen? Meld dan jouw idee aan! We vliegen dinsdag tussen negen en twaalf uur ‘s ochtends over Genemuiden”, aldus de regionale omroep.

“Met de drone filmen we mensen die een boodschap hebben voor familie, vrienden of hulpverleners. Maak een mooie tekening met stoepkrijt, schrijf een boodschap in een weiland, voetbalveld of park voor alle thuiswerkende mensen of doe een dansje om zorgverleners op te vrolijken in deze drukke tijden. Je kan ook zwaaien en applaudisseren, zolang het goed te zien is vanuit de lucht. Omdat we niet overal mogen vliegen raden we je aan om je initiatief uit te voeren op een pleintje of veldje, in een weiland of aan de rand van het dorp.”

“Mail jouw initiatief naar drone@rtvoost.nl of vul onderstaand formulier in. Als je een mail stuurt: geef daarin aan wat, voor wie, wanneer en waar je dat gaat doen. Stuur ook contactgegevens mee, zodat we je eventueel kunnen bellen. Als we langskomen nemen we contact met je op.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500