Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koningsrit met schitterende prijzen tijdens Koningsdag

Geplaatst op: 21 april 2020

Toch een coronaproof op Koningsdag! Comceptum heeft met toestemming van de gemeente een Koningsrit door Zwartewaterland uitgezet. “Een geweldig leuke route is die je met z’n tweetjes of het gezin kan uitvoeren. Onderweg doe je vanuit de auto allerlei spelletjes, zoals het laten koekhappen van Koning Willem Alexander”, zegt Martijn Jansen van Comceptum.

Hij spreekt over een zeer goed gevulde prijzenpot. Ondernemers uit alle kernen van Zwartewaterland hebben die gevuld. Zo is er een minuut gratis winkelen bij Jumbo, Coop en Albert Heijn te winnen, maar ook bijvoorbeeld een tablet van VWC en een wasmachine van Van den Berg.

De rit duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Aanmelden kan alleen via www.koningsrit.nl en vol is vol!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500