Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bezoek staatssecretaris ‘waardevol’

Geplaatst op: 22 april 2020

Staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bracht woensdag een bezoek aan de gemeente Zwartewaterland. Het bezoek stond in het teken van het Covid 19 virus, dat zo hard heeft toegeslagen in  Zwartewaterland en dan vooral in Hasselt. Burgemeester Bilder is blij met de landelijke belangstelling en kijkt met een positief gevoel terug op het bezoek.

Naast staatssecretaris Knops en burgemeester Bilder waren ook gemeentesecretaris Ruddijs, dominee Hulsman, huisarts Van Gijssel en mevrouw Leferink van de raad van bestuur van IJsselheem aanwezig. “Tijdens dit bezoek hebben we vanuit verschillende verantwoordelijkheden, achtergronden en persoonlijke situaties de impact van het Covid 19 virus beschreven. Niet alleen de impact op onze samenleving maar ook op de economie. Zowel de landelijke als de lokale overheid hebben voortdurend te maken met dilemma’s en afwegingen. Het was waardevol om die vandaag met elkaar te delen. We zitten er, zoals staatsecretaris Knops zegt, samen in. Met staatssecretaris Knops is afgesproken dat hij op een later moment terugkomt om te laten zien wat naast de gemeenschapszin onze gemeente nog meer mooi maakt,’ aldus burgemeester Bilder.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500