Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Moederdagfeestje met De Kaaihof

Geplaatst op: 4 mei 2020

Aanstaande zondag is het moederdag. Een mooie dag om je moeder te verwennen met een feestelijk genietmoment aan huis. De Kaaihof heeft daarom een speciaal moederdagontbijt en -high tea samengesteld. Om zaterdag al van te genieten of een speciale ontbijt variant voor zondag.  

Het moederdagontbijt bestaat uit maar liefst 15 producten, zoals een heerlijke roombotercroissant, knapperige mini-broodjes, verse jus d’orange, boerenyoghurt met rood fruit en granola van Vindiklekker. Ook met de high tea wordt het een klein feestje thuis, want met tal van zoete en hartige lekkernijen en losse thee van Arelo raken jullie voorlopig niet uitgetafeld.

Zowel het moederdagonbijt als de high tea  zijn nu te bestellen in de webshop van onze winkel Buitenbosch op www.dorpsplein-genemuiden.nl of bel je bestelling door via tel. (038) 3857500. Bestellen is mogelijk t/m donderdag 7 mei.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500