Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Gezinsleden coronapatiënt gaan straat op’

Geplaatst op: 9 mei 2020

“Volstrekt onverantwoord en in strijd met alle regels. We hebben hier zorgen over”, zegt burgemeester Bilder zaterdagavond bij de CBO. Hij heeft meerdere signalen binnengekregen van ‘verontruste inwoners’ over gezinsleden van iemand die met het coronavirus besmet is. Die begeven zich onder mensen. Bilder wijst erop dat er ook in de afgelopen week nog steeds Genemuidenaren besmet worden en dat het risico op een besmetting dus nog groot is. “En we hebben in deze gemeente alle reden om de regels strikt na te leven”, aldus de burgemeester.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “‘Gezinsleden coronapatiënt gaan straat op’

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500