Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Corona maakt weer een slachtoffer in Genemuiden

Geplaatst op: 13 mei 2020

Opnieuw is een Genemuidenaar overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat meldde burgemeester Bilder woensdagavond op ZwartewaterFM. Beter nieuws is dat het aantal besmettingen al een aantal dagen niet meer oploopt.

Bilder ging voor de lokale radio ook in op de versoepelingen in het coronabeleid. Volgens de burgemeester praat de gemeente met meerdere personen en organisaties over de mogelijkheden die dat biedt. “Wel zijn er twee stromingen: sommige mensen smachten naar meer ruimte en wat hen betreft kan het niet hard genoeg gegaan. Anderen, bijvoorbeeld mensen die de gevolgen van het virus van dichtbij hebben meegemaakt, vrezen nieuwe besmettingen. We moeten in ieder geval goed afwegen dat nieuwe mogelijkheden niet ten koste gaan van de veiligheid”, aldus Bilder.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500