Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Online bijeenkomst over verduurzamen woning

Geplaatst op: 14 mei 2020

Op maandag 25 mei organiseren de gemeente, samenwerking duurzaamheidscombinatie DCZ en Energiek Zwartewaterland een online informatiebijeenkomst. Deze online bijeenkomst is een alternatief voor de eerder geplande bijeenkomsten, die vanwege de coronamaatregelen niet door gaan. Wethouder Rietman: ‘Comfortabel wonen en lagere energiekosten, wie wil dat nu niet? Zo zetten we stappen om in 2050 niet meer afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen.’

Tijdens de uur durende online informatiebijeenkomst worden woningeigenaren geïnformeerd over de mogelijkheden om energie te besparen in huis. Welke mogelijkheden zijn er? Wat kost het én wat levert het op? Zij krijgen antwoord op vragen als ‘Mijn CV-ketel is aan vervanging toe, moet ik een nieuwe of is een warmtepomp ook een optie?’ Tijdens de bijeenkomst ontvangen deelnemers ook informatie over de mogelijke subsidies en regelingen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Deelnemers ontvangen gratis energiebespaartas en adviesgesprek
Na afloop van de online informatiebijeenkomst kunnen de deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Multimate in Hasselt of bij Hubo Veld in Zwartsluis. In deze tas zitten energiebesparende producten en een kortingskaart.

Meer weten over deze energiebespaartas? Kijk op www.energiebespaartas.nl. Ook kunnen deelnemers gratis, telefonisch of via een videogesprek, energieadvies krijgen van een energieadviseur.

Aanmelden kan via de volgende pagina: https://xement.webinargeek.com/verduurzaammijnhuis1

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500