Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lakrimi opent deuren aan de Langestraat op 2 juni

Geplaatst op: 15 mei 2020

De familie Lakrimi opent op 2 juni, de dinsdag na Pinksteren, hun pizzeria in Genemuiden. Die is gevestigd op Langestraat 75, waar voorheen de barbier gevestigd was. De zaak voor döner en pizza wordt een zelfstandige bestaande winkel, naast Lakrimi’s Boulevard in Hasselt.

Micky Lakrimi zegt dat de winkel niet weg kon blijven uit Genemuiden. “We zagen dat er een stijgende lijn was met mensen die bestelden vanuit Genemuiden bij onze zaak in Hasselt”, vertelt hij. “Maar je kunt dan op een bepaald moment geen kwaliteit meer leveren als je het zo druk hebt.” De stijgende vraag in Hasselt kwam bovenop de drukte die er in de plaats zelf al was.

“De meeste mensen willen hier het eten thuisbezorgd hebben”, zegt Lakrimi. Om toch aan de vraag vanuit Genemuiden te kunnen voldoen, besloot de familie een tweede zaak te openen. De winkel is exclusief voor Genemuiden. “Wij bezorgen wel in Genemuiden, maar niet daarbuiten.”

Naar een pand hoefde de familie niet lang te zoeken. “Toen we er zeker van waren dat we het gingen doen, hadden we vrij snel wat gevonden. De kapper ging eruit, wij konden erin.” Na Pinksteren rolt ook in Genemuiden de kebab vers vanaf de rol.

In 2008, op 08-08-08, openden de deuren van Lakrimi in Hasselt, toen nog aan de Nieuwstraat. In 2018 verhuisde de pizzeria, inmiddels een begrip in de omgeving geworden, naar een pand aan de kaai. “Als mensen uit eten willen, kunnen ze daar terecht. Vanaf deze zomer hebben we ook terras aan het water.”

De pizzeria in Genemuiden is gericht op afhalen en bezorgen, mogelijk komen er in de toekomst ook tafeltjes te staan waar mensen hun eten kunnen nuttigen. Lakrimi is vanaf 2 juni geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 16:00 tot 22:00. Vanwege de zondagsrust is er bewust voor gekozen om op zondag niet open te gaan.

Bestellen kan via de website: www.lakrimi-genemuiden.nl of telefonisch: 038-2304489.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500