Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Zwartewaterland in rustiger vaarwater’

Geplaatst op: 18 mei 2020

“Alles lijkt erop dat we na een hele moeilijke periode in rustiger vaarwater zijn aangekomen”, zegt burgemeester Bilder maandagavond op ZwartewaterFM. Net als vrijdagavond had hij een positief beeld te melden over corona in Zwartewaterland. Geen nieuwe sterfgevallen en geen nieuwe besmettingen. “Hier mogen we dankbaar voor zijn. Naar dit moment hebben we heel lang uitgekeken.”

Zaak is nu om die situatie vast te houden, benadrukt Bilder met de vrije dagen en mooi weer op komst. “Zorg dat een kort moment van vreugde niet een lange periode van spijt inluidt. Laten we de dag niet prijzen voordat het avond is”, aldus de burgemeester. Bijeenkomsten zijn bijvoorbeeld nog steeds niet toegestaan. Niet meer dan drie mensen mogen een ‘vreemd’ huis betreden. En het inmiddels bijna gewone anderhalve meter afstand houden blijft voorlopig ook de regel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500