Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas-winkel eind juni weer open

Geplaatst op: 20 mei 2020

Op dinsdag 30 juni gaan de deuren van de Dorcaswinkel na 3,5 maand weer open. “Wij vragen dus nog even geduld van iedereen. Ondertussen zorgen wij dat de winkel corona-proof wordt gemaakt. Dit betekent o.a. het verplaatsen van de ingang naar de zijkant, het aanleggen van looproutes, het aanpassen van de kassahoek en ook bij de inbreng moeten wij iets aanpassen”, zegt Marja Vermaning van de winkel. 

Vanaf die datum is winkelen met een mandje verplicht, iedere klant is 1 mand met een maximum van 25 klanten tegelijk. Met het hele gezin komen winkelen is voorlopig niet mogelijk. “En jammer genoeg  moeten wij onze altijd gezellige koffiecorner en toiletten afsluiten voor publiek. Het is helaas nog niet direct mogelijk om goederen op te laten halen of te laten bezorgen ivm de 1,5 maatregel dus probeer zoveel mogelijk zelf voor vervoer te zorgen.”

Vanaf dinsdag 23 juni tm zaterdag 27 juni opent Dorcas alvast de inbreng. “Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u goederen komen brengen. Tot die tijd ons (herhaald) verzoek om geen goederen bij de winkel neer te zetten. Hoge afvalkosten kunnen wij ons nu niet meer permitteren dus wij verzoeken u om zelf kritisch te kijken of datgene wat u komt brengen winkelwaardig is. Vanaf 30 juni passen wij onze winkeltijden aan omdat wij de ochtend nodig hebben om de boel ongestoord te kunnen aanvullen.”
Inbreng goederen: dinsdag tm zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur, vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur gaat de winkel open en sluiten we de inbreng.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500