Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Arnie Pot vertrekt toch bij Sportclub

Geplaatst op: 21 mei 2020

Nadat Sportclub begin februari contractverlenging was overeengekomen met Arnie Pot voor nog een seizoen assistent trainer bij Sportclub 1 heeft de assistent-trainer dinsdagavond aan staf en selectie bekend gemaakt daar toch nog van af te zien. 
 
“Voor iedereen kwam zijn besluit toch wel als een enorme verrassing temeer omdat de onderlinge verhoudingen met de rest van de begeleiding en de spelers altijd zeer goed zijn geweest. Ook binnen de rest van de vereniging was Arnie een zeer gewaardeerd onderdeel van de begeleiding van SC1”, zegt de club in een persbericht.

“Pot heeft te veel twijfel bij zich zelf bespeurd over zijn functioneren en om te voorkomen dat dit een probleem zou worden in het nieuwe seizoen heeft hij nu de knoop doorgehakt en besloten aan het eind van dit seizoen te stoppen.
We betreuren Arnie zijn besluit maar hebben respect voor de manier waarop hij op deze manier meedenkt over wat het beste is voor hem en de vereniging”, aldus Sportclub.

De TC beseft dat het geen gemakkelijke tijd is voor het zoeken naar een nieuwe assistent maar zal proberen de ontstane vacature zo spoedig mogelijk passend in te vullen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500