Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open brief aan gemeente/OCG (ingezonden)

Geplaatst op: 21 mei 2020

Beste heren Rietman en Heutink,

Er moet mij iets van het hart. Helaas is het waar dat we in een situatie verkeren dat de woningbouw in Genemuiden volledig op het slot zit. Niet door Pas, Pfas of de gevolgen van Covid 19, maar door een gebrek aan onderlinge samenwerking. Nu, vooral in deze bijzondere tijd van crisis, mogen wij van bestuurders en ondernemers verwachten dat er leiderschap wordt getoond.

Hoe belangrijk is het dat jonge stellen perspectief hebben op betaalbare woningen. Ook voor de plaatselijke ondernemers zal nieuwbouw een impuls zijn die we hard nodig zullen hebben komende tijden: makelaars, woninginrichters, hoveniers, horeca, kortom, voor de hele economie ter plaatse is het van groot belang. Leiderschap is in deze tijd de verschillen overbruggen en doen wat goed is voor Genemuiden.

Ik roep de OCG en de Gemeente Zwartewaterland op om dit op korte termijn waar te maken. #doorbouwers

Met vriendelijke groet,
K.J. Beens

Bewoner Genemuiden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500