Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zaterdag weer een los eindje aan elkaar geknoopt

Geplaatst op: 20 mei 2020

Voor zaterdag wordt het tweede nummer van het Genemuider muziekproject “Lösse Eindties” gelanceerd. De titel van de plaat is “ Reer ie”, een breekbaar liedje over een liefde die dreigt te doven. Maaike Brouwer is verantwoordelijk voor het muzikale arrangement, terwijl Wim Rietman de tekst schreef. In het verleden maakte dit duo ook al enkele succesvolle nummers voor de plaatselijke dialectband Juust, zoals “Overni-j” en “Zeune”.

Bassist Harry van Rees is razend enthousiast over de track. “Dit is misschien wel het mooiste wat we ooit opgenomen hebben”, zegt hij. “Onze zanger Gerben Beens overtreft zichzelf. We hebben lang aan het nummer gesleuteld. Verschillende versies lagen ook al lang klaar om uit te brengen. Maar ik ben blij dat we dat niet gedaan hebben. De uitvoering die we a.s. zaterdag gaan uitbrengen is precies goed. Het nummer raakt je tot op het bot”, aldus Van Rees.

Via onder andere You-Tube en Facebook zal “Reer ie” onder de aandacht worden gebracht. Ook op Genemuiden Actueel zal ongetwijfeld een link gepubliceerd worden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500