Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Actie Vruuters valt in goede aarde

Geplaatst op: 26 mei 2020

Het beulswerk van vrijwilligers van De Vruuters heeft al snel resultaat. Ze maakten vorige week braak liggende akkers netjes, zodat die aantrekkelijker worden voor nieuwe leden. En na publicatie van een interview op Genemuiden Actueel meldde de eerste huurder zich al. “De aardappelen zijn vanavond gepoot…”, meldt Herman Selles. 

De nieuwe leden kozen voor de gefreesde akker. Daarom borduurt de vereniging voort op de aanpak. Komende zaterdag worden ook de andere vrije akkers startklaar gemaakt voor nieuwe leden. Belangstelling? Kom dan zaterdag kijken op het terrein langs de Randweg. Meer informatie bij voorzitter Lute Noordstra: 038 – 38 54 472.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500