Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lessen Maurice van Dijk gingen ‘gewoon’ door

Geplaatst op: 27 mei 2020

16135 - Genemuiden - Joël van Huuksloot (9) heeft via WhatsApp videobellen bugelles van Maurice van Dijk. Cultuur vrijdag 22 mei.

Waar de muziekscholen het verbod kregen om lessen live te geven, mochten privé docenten gewoon door, maar met inachtneming van de RIVM richtlijnen. En dus konden de lessen van Maurice van Dijk ook doorgaan.

Plexiglas, desinfecterende doekjes en gel, handen wassen voor de les en een eigen doekje voor het condens uit het instrument. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Tijdens de lessen wordt het huiswerk nauwgezet doorgegeven via de pc. Niet dat alle leerlingen elke week ‘live’ lessen volgden. Een deel deed het tijdelijk soms via videobellen. ‘Dat ging prima’ aldus Van Dijk. Binnenkort gaan de leerlingen zelfs op voor hun examen. Dit jaar doen er 25 leerlingen examen, dat is ongeveer een derde van zijn leerlingenbestand. Er is op dit moment een wachtlijst, maar met een beetje geluk kunt u zich nog wel plaatsen op de korte termijn.

Foto: André Dorst Op de foto: Joel Huuksloot

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500