Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ChristenUnie houdt webinar over ‘de wereld liefhebben’

Geplaatst op: 27 mei 2020

De komst van het Corona-virus en de grote, verdrietige impact van het virus op onze samenleving veranderen onze leefwereld en de politiek. De ChristenUnie Zwartewaterland organiseert daarom een Webinar over het boek “De wereld liefhebben”. Een boek over ecologische paniek en politieke ethiek. De partij heet Roel Kuiper, de auteur van het boek en voormalig politicus van de ChristenUnie, bereid gevonden om deze online vergadering in te leiden.  

Zijn boek spreekt, volgens fractievoorzitter van de ChristenUnie Zwartewaterland Tamme Spoelstra, van optimisme en hoop. “Kuiper neemt de band tussen de Schepper en de wereld als uitgangspunt in zijn nieuwe kijk op de wereld. We moeten opnieuw leren om de wereld lief te hebben. De belangeloze liefde van Jezus vraagt om navolging. Het is deze liefde die de wereld draagt. Het geeft nieuwe kracht om te verbinden, te vergeven en ruimte en richting om de wereld ecologisch evenwichtig lief te hebben. Ook nu corona om zich heen slaat.”

Er is tijdens het Webinar alle ruimte voor gesprek. Ook kun je vooraf eventueel vragen indienen die dan mogelijk behandeld kunnen worden. Opgave is mogelijk via het secretariaat: info@zwartewaterland.christenunie.nl. Ook voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via dit mailadres.

Bij opgave ontvangt u een samenvatting van het boek en een link voor gratis deelname.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500