Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De vlaggen van De Kaaihof kunnen bijna uit

Geplaatst op: 26 mei 2020

Een zonnig Pinksterweekend is in aantocht! De Kaaihof laat je dit weekend extra genieten met heerlijke gerechten voor thuis, onderweg of op het water. En op 2e Pinksterdag steken Harold en Jennifer de vlaggen uit en heten ze iedereen van harte welkom op hun terras aan de haven of in de Havenkamer! 

2e Pinksterdag opening terrasseizoen 
“Aanstaande maandag zijn wij vanaf 12.00 uur geopend voor koffie met appelgebak, lunch, borrel en vanaf 17.00 uur voor een heerlijk diner. Reserveren voor het terras is niet mogelijk. Wij hanteren de regels van het RIVM. Voor binnen is reserveren wel verplicht en nemen wij maximaal 30 gasten aan. Wij werken daarom voor het diner met twee shifts, met een aankomst tussen 17.00 en 17.30 en voor de volgende shift met een aankomst tussen 19.30 en 20.00 uur.”

Pinkstermenu voor thuis of picknick 
Ook komend weekend zijn er weer heerlijke en makkelijke gerechten voor thuis bij de Kaaihof te bestellen. Op het menu staan onder meer carpaccio van ribeye, lasagne, beef teriyaki, spareribs en zalm voor in de oven of op de bbq. Tevens zijn er kleine steenoven baguettes met dips en een saladetrio te bestellen, handig en lekker om mee te nemen op de boot of voor een picknick. Het Pinkstermenu is tot en met vrijdag te bestellen via de webshop van Buitenbosch op www.dorpsplein-genemuiden.nl en aanstaande zaterdag af te halen bij Buitenbosch of vanaf 25 euro thuisbezorgd.

Reserveren voor 2e Pinksterdag 
Reserveren voor een lunch of diner voor in de Havenkamer kan via tel. 038-3854533 of per mail info@dekaaihof.nl. Je mag reserveren wanneer je een huishouden vormt of wanneer het gezelschap niet groter is dan 2 personen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500