Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente gaat ligplaatsen controleren

Geplaatst op: 26 mei 2020

De gemeente controleert begin juni of boten op de gehuurde ligplaats in de haven liggen. Eigenaren die dat nog niet hebben gedaan, moeten dat inclusief goede reden doorgeven aan de gemeente. Met die maatregel wil Zwartewaterland voorkomen dat gehuurde ligplaatsen niet worden gebruikt.

De wachtlijst voor een ligplaats in de haven groeit namelijk. Inschrijven voor een plaats op de wachtlijst is (in tegenstelling tot eerdere berichtgeving) nog mogelijk. De gemiddelde wachttijd voordat een ligplaats gehuurd kan worden is momenteel 2 à 3 jaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Gemeente gaat ligplaatsen controleren

  1. Johan van dijk schreef:

    Als de wachtlijst zo groot is, zou het dan niet eens tijd worden voor uitbreiding! Vluchthaven word nu niets mee gedaan, maar zou uitermate geschikt zijn. Om hem opnieuw in te richten voor kleinere boten!
    Het is maar een suggestie

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500