Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie zoekt jongens in verband met brand Hasselt

Geplaatst op: 28 mei 2020

De politie zoekt twee jongens van 12 tot 14 jaar die woensdagmiddag vlak voor de brand op het Bodewes-terrein waren. “Er kan nog niet worden vastgesteld of er sprake is van brandstichting, maar misschien dat twee hele specifieke getuigen ons daarmee kunnen helpen”, stelt de politie.

Het gaat om jongens met een blanke huidskleur en licht haar. De ene droeg een wit shirt met lange mouwen en de andere droeg een blauw vest Eén van de jongens liep weg in de richting van supermarkt Jumbo.

“We willen beide jongens graag spreken, omdat zij mogelijk informatie hebben over deze brand. Daarom vragen we hen zich bij ons te melden. Ken je of ben je (een van) de jongens? Laat het ons dan weten via een PB of telefonisch via 0900-8844.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500