Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winkel in t’Olde Staduus gaat weer open

Geplaatst op: 2 juni 2020

De verkoop in het winkeltje in ’t Olde Staduus gaat vandaag weer van start. De afgelopen maanden was deze dicht. Corona gooide roet in het eten. “NL DOET moesten we annuleren, de winkel moest dicht, alle activiteiten die op de agenda stonden, werden afgelast. Niets kon door gaan. Wel was er elke dag een bode die het gebouw in de gaten hield. Prettig voor de dinsdagmarkt.

Corona liet ook de medewerkers van t Olde Staduus niet met rust. Er waren zieken. Sommigen werden beter. Maar we moeten verder zonder Siem van Dalfsen, hem moeten we missen. Wij gaan verder.”

“De bibliotheek is al een paar weken bezig met de uitleen. Zo hier en daar is er weer een kleine vergadering geweest. Dinsdag 2 juni start de verkoop in de winkel weer. (kaarten, advocaat).  Ook kunnen vanaf dan weer allerlei brochures gehaald worden bij TIP (Toeristisch Informatie Punt), wandelkaarten, Christoffelpad,  routes voor fietstochten, vlagjes, enz. WELKOM! Kom langs. Er zijn veranderingen, door de regels van de RIVM, uiteraard moeten wij ook voldoen aan deze regels.”

“Nieuwe medewerkers kunnen we goed gebruiken en doen hierbij een oproep. Heb je tijd over en zou je die willen inzetten in t Olde Staduus, neem contact op via 06 22037035. Samen sterk!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500