Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Online ‘woonbijeenkomst’ blijkt succesvol

Geplaatst op: 8 juni 2020

Op maandag 25 mei namen ruim 80 woningeigenaren deel aan de online informatiebijeenkomst ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’. De gemeente, duurzaamheidscombinatie DCZ en Energiek Zwartewaterland organiseerden deze informatiebijeenkomst als alternatief voor de eerder geplande bijeenkomsten, die vanwege de coronamaatregelen niet door gaan.

Tijdens de bijeenkomst ontvingen de deelnemers onder andere informatie over de mogelijkheden om thuis energie te besparen en over mogelijke subsidies en regelingen. De deelnemers waren erg positief over de bijeenkomst, gemiddeld beoordeelden zij deze met een acht!

Vanaf woensdag 10 tot en met woensdag 17 juni is de informatiebijeenkomst online beschikbaar, zodat meer woningeigenaren de bijeenkomst kunnen bekijken op een gewenst moment. Aanmelden hiervoor kan via https://bit.ly/2XBkOmx.

Na het bekijken van de online informatiebijeenkomst kunnen de deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Multimate in Hasselt, Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden of bij Hubo Veld in Zwartsluis. In deze tas zitten energiebesparende producten en een kortingskaart, dit wordt tijdens de bijeenkomst verder toegelicht. Ook kunnen deelnemers gratis, telefonisch of via een videogesprek, energieadvies over hun woning krijgen van een energieadviseur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500