Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open huis en Vaderdag bij Family Wellness

Geplaatst op: 9 juni 2020

(advertentie) 13 juni organiseer ik een openhuis! Natuurlijk op gepaste afstand en er is genoeg desinfectiegel. Alles volgens de regels van het RIVM. Je bent van harte welkom tussen 10:00u-17:00u! In het kader van Vaderdag hebben we leuke acties!

Kom jij langs en plan jij een massage bij mij in? Dan maak je kans op een chocolade scheepsschroef van ‘D Olde Stempel, een complete auto wasbeurt binnen en buiten bij Bernard Keppel Car Cleaning, een waardebon van €25 van Fenny Jo Lingerie of een 3 liter fles PS wijn van VINO!

Zaterdag aan het einde van de dag maak ik de winnaars bekend zodat het met Vaderdag nog gegeven kan worden! Als kers op de taart ontvangt iedere klant die een sessie boekt op deze gezellige dag een product van Naïf! Zie ik jou? Hapjes en drankjes zijn natuurlijk ook aanwezig.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500