Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eben Haezer heeft nu ook kleurrijke palen

Geplaatst op: 10 juni 2020

Bij de Eben Haezerschool op de Greente staan nu ook kleurrijke ‘attentiepaaltjes’. Leerlingen van groep 7 onthulden woensdagmiddag met wethouder Slingerland de palen die het verkeer erop wijzen dat ze een school naderen. Ook bij andere scholen in Genemuiden staan de palen al of worden ze nog geplaatst.

Slingerland had samen met Gijs van Dalfsen van Veilig Verkeer Nederland ook nieuws voor de leerlingen. Die mogen volgende week het theoriedeel van het verkeersexamen afleggen, waarna ze volgend jaar samen met de groep 7 van dat jaar zich in de praktijk moeten bewijzen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500