Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Buitenbosch heeft voor alle vaders een cadeau

Geplaatst op: 16 juni 2020

(advertentie) Er zijn meer dan een miljoen papa’s, maar die van jou is natuurlijk de allerbeste! Elke vader verdient een vaderdagpakket dat helemaal bij hem past. En dat pakket kunnen ze bij Buitenbosch voor jouw papa maken. Vertel in de winkel wat voor type jouw vader is. Stoer? Sterk? Lief? Sportief? Knap? Het maakt niet uit. Met een groot assortiment aan speciaalbiertjes, mooie wijnen, hartig- en zoetigheden vind je bij Buitenbosch altijd een pakket dat bij hem past!

Buitenbosch heeft al voor diverse type papa’s leuke pakketjes samengesteld. Van een Gooise bal tot een nuchtere boer en van een yuppie tot een grote deugniet. De pakketten zijn in de winkel te bekijken of online te bestellen via www.buitenbosch.nu.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500