Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gerralt van Dijk neemt ‘Zin’ over

Geplaatst op: 17 juni 2020

Familie Eggen en Gerralt van Dijk kondigen de overname van Grand Café ZIN in de Langestraat aan. Per 18 juni start Gerralt van Dijk zijn voorbereidingen in het pand waar hij zoveel herinneringen heeft. 

In het pand werd de afgelopen jaren door de familie Eggen het Grand Café Zin gerund, een lunchroom in samenwerking met Philadelphia. Vanaf komende donderdag neemt Gerralt van Dijk, eigenaar van D’IJsko en Van Dijk Cateringservice, het huurcontract van het pand over.

Familie Eggen stopt met Grand Café ZIN, zodat ze zich volledig kunnen richten op catering en events. Gerralt van Dijk ziet kansen voor het runnen van een grand café in het pand, waar hij is opgegroeid in de bovenwoning. De buitenzijde van het pand wordt in de komende periode gerenoveerd, zodat het weer klaar is voor de toekomst. Naar verwachting wordt het geopend medio oktober.

“Het is voor mij een prachtige kans om juist in dit pand een grand café te runnen. Over de exacte invulling zijn we nog aan het brainstormen, daarover volgt later meer. Het wordt zeker een aanwinst voor Genemuiden.” aldus Gerralt van Dijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500