Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Afstudeerders’ Agnieten College halen diploma op

Geplaatst op: 30 juni 2020

Alle leerlingen van het Agnieten College in Zwartsluis zijn geslaagd en kunnen daarom deze week hun welverdiende diploma ophalen. Dat gaat wat anders dan andere jaren.

“Het was in eerste instantie de bedoeling dat we een soort Drive Thru zouden houden op de parkeerplaats, maar dat hebben we vanwege de regen naar binnen verplaatst. Nu hebben we 4 avonden waarop de leerlingen om de beurt met hun gezin lans mogen komen in de sportzaal. Ze krijgen een glaasje, wat leuke cadeautjes en natuurlijk hun diploma. Ze zijn dan ongeveer 10 minuten binnen. Toch wel jammer dat het niet anders kan, want ze hadden zich natuurlijk enorm verheugd op het gala”, merkt locatie-directeur Gert Voerman op tegenover Zwartsluis Actueel,

Ook vanavond kwamen er vier groepen van vijf leerlingen met hun gezin per versierde auto naar de school. En ondanks dat er een enkel traantje werd weggepinkt, zien de scholieren uit naar de vervolgopleiding. Niet iedereen kwam in de auto. Leonie Marsman werd opgehaald door haar vriend Niek Folkerts, het Sluziger stel kwam per toeterende vrachtwagen naar de diplomering. Ook woensdag en donderdag worden op de christelijke middelbare school aan de Rondweg nog tientallen diploma’s voorzien van een handtekening.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500