Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub kent tegenstanders nieuw seizoen

Geplaatst op: 1 juli 2020

Sportclub Genemuiden weet wat vanaf het eerste weekeinde van september de tegenstanders zijn. Die zaterdag begint het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse B. De KNVB maakte woensdagochtend de indeling bekend. Sportclub wacht zoals gedacht een groot aantal oude bekenden.

ACV en Staphorst zitten daar niet tussen, want die maken toch nog een sprongetje omhoog. Dat heeft er onder meer mee te maken dat ONS Sneek een stapje omlaag komt. Dat betekent dat Genemuiden wel weer de oude bekende Jan Vlap de handen mag schudden. AZSV uit Aalten speelt ook weer in de Hoofdklasse B. Dat komt omdat Purmersteyn terugkeert naar het zondagvoetbal, waardoor er een extra plaats vrijkomt. Nieuw gezicht is ook Noordscheschut. De Drenten profiteren ook van de laatste verschuivingen en mogen het voor het eerst in de hoofdklasse proberen.

De andere clubs in B zijn Berkum, Buitenpost, De Dijk, DETO, Eemdijk, Flevo Boys, HZVV, NSC Nijkerk, Swift, Urk en Volendam.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500