Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterrace dit jaar wél op de agenda

Geplaatst op: 17 juli 2020

Foto: Henk Kuik

Na veel afgelastingen wordt de Zwartewaterrace deze zomer wel georganiseerd. Op 12 september strijden tal van sloeproeiers om de prijzen die sloeproeivereniging Zwarte-Water beschikbaar stelt.

De 21e editie vaart zoals ieder jaar vanuit Zwartsluis naar Genemuiden. Voor de veerpont keert men om en via Zwartsluis roeit men naar Hasselt. Aangekomen in de Hanzestad keren de roeiers weer naar de haven van Zwartsluis waar de finish ligt.

“Het wordt geen Zwartewaterrace als andere jaren maar wij doen er alles aan om er in de huidige omstandigheden een onvergetelijke race van te maken! Met heel veel enthousiasme en een beetje gezonde spanning organiseren we de eerste race van dit bijzondere jaar. De veiligheid van alle deelnemers is het uitgangspunt en we rekenen op jullie begrip bij onverwachte wijzigingen”, merkt de organisatie op. De organisatie sluit de inschrijving nadat het 50e team zich heeft aangemeld.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500