Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn maakt de eerste kilometers

Geplaatst op: 28 juli 2020

Pascal Eenkhoorn heeft de eerste 157 wedstrijdkilometers na de coronabreak er op zitten. Hij eindigde dinsdag in de Ronde van Burgos als 63e. Het was de eerste koers van betekenis na de gedwongen rustpauze. De rit werd gewonnen door een Oostenrijker en daar achter kwam een verbrokkeld peloton over de streep. Eenkhoorn moest anderhalve minuut toegeven op de winnaar. De etappe werd overschaduwd door een grote valpartij, maar waarbij ploeggenoot Leemreize gehavend uit de strijd kwam. Volgens Spaanse media verloor de debutant daarbij een vinger. De Ronde van Burgos gaat morgen verder.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500