Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Beens vaart zestig jaar in huwelijksbootje

Geplaatst op: 3 augustus 2020

Gerrit-Jan Beens uit Genemuiden en Gré Kruiter uit Stadskanaal stapten zestig jaar geleden in het huwelijksbootje . Het paar leerde elkaar kennen toen Gerrit-Jan in militaire dienst zat en door een kennisje werd getipt: “ Ik heb een vriendin de wellicht een leuke correspondentievriendin voor je zou zijn”. Na een paar maanden van brieven schrijven vond de eerste ontmoeting plaats in Zwolle en zoals ze dan zeggen ‘de rest is geschiedenis….’

Het echtpaar woont nog steeds in het huis dat ze 60 jaar geleden kochten en waar hun vijf kinderen geboren zijn. Die hebben gezorgd voor dertien kleinkinderen en inmiddels is er ook een achterkleinzoon geboren. De fietslustige tachtigers genieten volop van hun gezin en vele hobby’s en zijn dankbaar dat ze dit mooie jubileum hebben kunnen vieren.

Burgemeester Bilder kwam langs om hen te feliciteren met deze mijlpaal en verraste het diamanten bruidspaar met een mooie bos bloemen en een ingelijste kopie van de huwelijksakte.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500