Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vertraging klus Clausstraat en Sportlaan

Geplaatst op: 21 augustus 2020

De werkzaamheden in de Prins Clausstraat en de Sportlaan lopen vier weken vertraging op. Dat melden de gemeente en aannemer Van Dalfsen Infra. De vertraging wordt veroorzaakt door problemen met het droogmaken en drooghouden van de diepe rioolsleuven.

Deze werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een gescheiden rioleringssysteem en het opnieuw inrichten van de straten en het parkeerterrein bij het zwembad. De werkzaamheden zijn in week 23 gestart en zouden in week 40 afgerond moeten zijn. Van Dalfsen Infra verwacht nu het project eind week 44 op te leveren.

Eind week 37 zal het parkeerterrein bij het zwembad en de toegang vanaf de Pr. Clausstraat volledig worden open gesteld. Vanaf week 38 is het zwembad dan ook weer bereikbaar via de Pr. Clausstraat. De tijdelijke ontsluitingsweg wordt dan verwijderd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500