Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdhonk nog niet open

Geplaatst op: 22 augustus 2020

Jeugdhonk 3:16 gaat voorlopig nog niet open. Dat meldt de organisatie. Vanaf half maart is het jeugdhonk vanwege de corona maatregelen gesloten. “We begrijpen dat veel jongeren ernaar uit zien elkaar weer real-live te kunnen ontmoeten in het jeugdhonk. Vanwege het toenemend aantal corona besmettingen (met name onder jongeren), zijn we nog extra voorzichtig met de openstelling van het jeugdhonk. We wachten in ieder geval nog twee weken om scherp te krijgen wat de landelijke en regionale corona-ontwikkelingen doen”, aldus 3:16.

Het aantal besmettingen in de regio (nu de scholen draaien) en de rol van de medewerkers zullen in de overweging een belangrijke rol spelen.  Over twee weken volgt er een weer een update. Wanneer er vragen zijn bel gerust met Erna Last: 06-13378966.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500