Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters rijden naar de prijzen

Geplaatst op: 30 augustus 2020

Diverse amazones van de Zwartewaterruiters zijn afgelopen weekeinde in de prijzen gevallen in Hellendoorn, Slagharen en IJsselmuiden.

Vrijdag verscheen Janine Flier in de dressuurring met haar paard Harley. De combinatie kwam hier  goed voor de dag in de klasse ZZlicht. Met 225 en 244,5 punten reed ze twee keer naar een eerste prijs.

Evi Flier had haar pony IJsselvliedts Wilson Bluff zaterdag meegenomen naar Slagharen. Hier werd een Bixie wedstrijd georganiseerd voor de jongste ruiters en amazones. Evi heeft hier hele nette proeven gereden. Met twee keer 116 punten won de combinatie twee keer de eerste prijs in de klasse B1.

In IJsselmuiden kwam Louanne Eenkhoorn aan de start met haar paard Kenzo Del Estoril. Een mooi M1 debuut voor deze combinatie. De eerste proef werd beloond met 203,5 punten en een derde prijs. De tweede proef was goed voor een vierde prijs met 202,5 punten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500