Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Plat’ concert in het plantsoen

Geplaatst op: 31 augustus 2020

SCEG (St. Cultuur en Educatie Genemuiden) tast momenteel de mogelijkheden af om op zaterdag 19 september (de dag waarop het festival Genemuiden Kamerbreed plaats zou vinden) toch op bescheiden wijze het culturele seizoen te openen. Zij denkt daarbij aan een openluchtconcert ‘Plat in ’t Plantsoen’.

De datum 19 september 2020 stond al geruime tijd voor het festival ‘Genemuiden Kamerbreed’ gereserveerd. De voorbereidingen daarvoor waren ook al in volle gang toen de Corona-pandemie ook daar een streep door zette. Na een voorjaar en zomer van terughoudendheid zoekt SCEG momenteel naar manieren om op bescheiden wijze en binnen alle gestelde grenzen toch wat activiteiten te ontplooien. De openlucht biedt daarvoor wel wat mogelijkheden en SCEG meent in het plantsoen een sfeervolle locatie te hebben gevonden. Momenteel wordt afgetast of het mogelijk is om daar op zaterdagmiddag 19 september een streektaalconcertje te organiseren onder de titel ‘Plat in ’t Plantsoen’.

Uiteraard dienen daarbij dan allerlei regels in acht te worden genomen, waaronder aanmelding vooraf, een maximaal aantal bezoekers, afstand bewaren enz. In de media van volgende week zullen nadere mededelingen over dit evenement volgen, en tevens de procedure die voor aanmelding gevolgd dient te worden, de verdere coronamaatregelen en het globale programma

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500