Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pont vaart langer tijdens wegafsluitingen in Zwartsluis

Geplaatst op: 31 augustus 2020

De veerpont tussen Zwartsluis en Genemuiden vaart van 2 november tot 12 december onder aangepaste openingstijden.

Dat meldt pontbaas Hendrik Schuitema aan de redactie. “Na het bericht op Zwartsluis Actueel over de omleidingen werd ik al gebeld en gemaild door veel mensen of de pont langer open kan. We geven daar gehoor aan”, vertelt de eigenaar. Door via de pont te rijden hoeft men maar een kleine 20 kilometer om te rijden, in plaats van 66 kilometer.

Van maandag tot en met vrijdag is de pont tussen 05.00 en 00.00 uur geopend. Op zaterdag vaart de pont tussen 06.00 en 00.00 uur. Op zondag kan men tussen 08.00 en 00.00 uur gebruik maken van de veerdienst. “In het eerste weekend polsen we even in hoeverre er animo is voor de pont op de zondagavond. Als het niet zo druk is, passen de de openingstijden misschien aan”, meldt Schuitema.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

One thought on “Pont vaart langer tijdens wegafsluitingen in Zwartsluis

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500