Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontmoetingsochtend voor mantelzorgers

Geplaatst op: 2 september 2020

Contactgroep en Steunpunt Mantelzorg nodigt mantelzorgers in Zwartewaterland uit voor een ontmoetingsochtend. Mensen kunnen daar gezamenlijk koffiedrinken en hun ervaringen delen over een bijzondere tijd.

Het is de eerste bijeenkomst die het Steunpunt Mantelzorg weer organiseert. Op 16 september kunnen mantelzorgers langskomen in het Teeuwland te Hasselt, op 23 september in de Sluuspoort te Zwartsluis en in Genemuiden is men 24 september welkom bij de Meente. De ochtenden zijn gratis toegankelijk, beginnen om 10:00 uur en zijn tegen 12:00 uur afgelopen.

De corona-maatregelen worden in acht genomen en mensen met lichte klachten wordt gevraagd thuis te blijven. Opgave voor de ochtenden kan tot 14 september bij mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg tel: 06-13014955 e-mail: l.ruitenberg@ijsselheem.nl

Lia Ruitenberg sluit af: “Bent u nog niet toe om deel te nemen aan een ontmoetingsochtend, maar heeft u wel behoefte aan contact of een luisterend oor? Dan bieden wij onderstaande mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Vanaf donderdag 3 september zijn wij wekelijks van 14.30 tot 16.00 uur aanwezig in Teeuwland, Karel Doormanstraat 30 te Hasselt. Wilt u toch liever een bezoek aan huis/tuin? Dan kunt u ook contact met mij opnemen.”

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500