Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerhuis start met nieuw seizoen vol thema-avonden

Geplaatst op: 4 september 2020

Veel protestantse kerken uit Zwartewaterland hebben zich al jaren verenigd in het Leerhuis Zwartewaterland. Hieruit worden cursussen en thema-avonden gegeven in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Leef je leven’ . Nu we leven in een corona-periode als deze krijgt dit extra lading volgens het Leerhuis.

De organisatie achter het Leerhuis vervolgt: “Hoe leef je en hoe ervaar je hierin de verbinding met anderen en met God? Hier is een prachtig programma voor ontwikkeld. We vragen deelnemers wel om zich op te geven. De komende tijd hoopt de Alpha-cursus en de Pre marriage-cursus te starten. Verder zal op 29 september de eerste avond zijn over geestelijke stabiliteit en op 2 oktober is er een Taize-gebed.

Meer via: www.leerhuiszwartewaterland.nl

 

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500