Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ds. Molenaar opnieuw beroepen door Hervormde Gemeente

Geplaatst op: 7 september 2020

Wijk 2 van de Hervormde Gemeente heeft zich voorgenomen om ds. G.H. Molenaar uit Doornspijk te beroepen.

De predikant, die sind april 2014 voor mag gaan in het Gelderse dorp, werd al eens eerder beroepen door de Hervormde Gemeente in Genemuiden. “Het is uitzonderlijk om een predikant tweemaal te beroepen in dezelfde vacature, ook binnen de kerkordelijke termijn van twee jaar”, merkt de gemeente op.

Hervormd Genemuiden heeft vooraf al meerdere contactmomenten gehad met dominee Molenaar. Beide partijen ervaren naar eigen zeggen Gods wonderlijke leiding in de gang van zaken. Ondanks dat dit een uitzonderlijke situatie is, voelt de gemeente zich dankbaar en verheugd dat ze van het breed moderamen van de classis positief bericht ontving. Het beroep gaat in op zaterdag 12 september.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500