Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rouvener 2,5 jaar vast na poging tot doodslag op Genemuidenaar

Geplaatst op: 8 september 2020

Afvalondernemer Albert T. uit Rouveen is vanmorgen veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2,5 jaar, waarvan 10 maanden voorwaardelijk. Vorig jaar viel T. een man uit Genemuiden aan met een snijbrander.

In december 2019 wilde de man uit Genemuiden wanbetaler Albert T. van zijn terrein in Meppel afhouden. De afvalverwerker uit Rouveen probeerde het toegangshek met een snijbrander open te maken en viel de Genemuidenaar aan met dit gereedschap.

Poging tot doodslag werd volgens de rechter bewezen. De man uit Rouveen moet niet alleen brommen, ook moet hij een schadevergoeding betalen aan de ondernemer uit de Tapijtstad. Overigens mag Albert T. zich de komende drie jaar niet meer laten zien op het Meppelse bedrijf van het slachtoffer uit Genemuiden. Verder besloot de rechter dat de losgeslagen inwoner van de gemeente Staphorst zich moet laten behandelen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500