Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Appelpersdag gaat door in aangepaste vorm

Geplaatst op: 9 september 2020

Dit jaar houdt zorgboerderij De Pieperhoeve geen appelpersdag zoals klanten gewend zijn. Vorig jaar kon iedereen langskomen op de zorgboerderij om sap te laten persen, dit jaar is dat niet het geval.

Rita van Dalfsen vertelt namens de Pieperhoeve: “Dit jaar zal de Welsumer sapmobiel wel op ons erf staan om fruit te persen, maar u kunt helaas het persen niet komen bekijken. Gelukkig hebben we een andere plek gevonden waar we de heerlijke sappen kunnen verkopen. In samenwerking met Bart Knap van de Albert Heijn in Genemuiden mogen we onze kraam neerzetten op de parkeerplaats aan de Klaas Fuitestraat 42. Op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 september staan we van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur voor u klaar met de verkoop van onze pakken sap, biologische stoofperen, goudrenetten, eigen geperste walnotenolie en walnoten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op één van deze dagen langs onze kraam te komen, laat het ons weten. Samen vinden we een oplossing.”

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500