Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote tent geeft Sportclub meer ruimte in coronatijd

Geplaatst op: 10 september 2020

Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden heeft donderdag een grote tent van 25 bij acht meter geplaatst naast de kantine. Daarmee heeft de vereniging meer ruimte in deze tijd van crisis. “In de kantine mogen nu honderd volwassenen. Als het seizoen weer in volle hevigheid losbarst, is dat te weinig. Vandaar deze oplossing”, zegt bestuurslid Raymond van Dijk over de tijdelijke accommodatie die het hele seizoen blijft staan.

Het is een volgende, dure, maatregel die vereniging moet treffen. “We proberen alles zoveel mogelijk te spreiden. De laatste wedstrijden beginnen tegenwoordig om half vijf, zodat bezoekers zich kunnen douchen. Spelers van onze eigen jeugdteams douchen thuis. Maar ook dan blijft het op sommige tijdstippen op zaterdag gewoon druk. Het kost ons als bestuur ook veel energie. Je kunt veel maatregelen nemen, maar uiteindelijk moeten bezoekers die ook opvolgen. Onze boodschap blijft: hou je alsjeblieft aan de afspraken.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500