Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Woningen Stuivenbergstraat eind 2021 plat

Geplaatst op: 12 september 2020

Eind 2021 gaan de 18 huurwoningen aan de Stuivenbergstraat en Mr. Steenbergenstraat tegen de vlakte.

Vorig jaar werd er nog een actiecomité opgezet om de plannen tegen te houden. Mensen die daar destijds bij betrokken waren, laten nu weten een ander huis in Genemuiden te huren: “Dat is netjes opgelost.”

Het plan om de huizen te slopen, maakt onderdeel uit van een groter plan. De woningcorporatie wil de wijk Binnenland-West toekomstbestendig en energiezuinig maken. Huidige bewoners kregen voorrang tijdens de inschrijving van de nieuwe woningen die op dezelfde plek worden gebouwd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500