Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Amazones van de Zwartewaterruiters in de prijzen

Geplaatst op: 14 september 2020

Marloes de Vries met Poppings Majade

In Elim, Nunspeet en Ruinen kwamen de Zwartewaterruiters afgelopen weekeinde weer goed voor de dag .

Daphne Visscher en haar paard Slv’s Wish reisden af naar Elim om deel te nemen aan een dressuurwedstrijd. De combinatie heeft in de klasse M2 een mooie proef neer weten te zetten en werd hiervoor beloond met 190 punten. Deze score was goed voor de eerste prijs.

In Nunspeet verscheen Janine Flier in de dressuurring met haar paard Harley. Samen hebben ze twee fijne proeven gereden in de hoger klasse ZZ-licht en dat werd door de jury gewaardeerd. De eerste proef  was goed voor 230 punten en hiermee wonnen ze de tweede prijs in de gecombineerde klasse Z2/ZZ-licht. De tweede proef deden ze er nog een schepje boven op en met 248 punten was dit goed voor de eerste prijs in de klasse Z2/ZZ-licht.

Marloes de Vries had haar pony Poppings Majade meegenomen naar de Runer Paardendagen 2020 in Ruinen. De combinatie was goed op dreef tijdens dit springconcours. Na een mooie foutloze ronde in de klasse BB/D wisten ze ook een foutloze ronde in de klasse B/D neer te zetten. Met daarbij de 82 stijlpunten van de jury mochten ze de tweede prijs mee naar huis nemen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500