Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cursus kinder-EHBO bij JobTrans

Geplaatst op: 14 september 2020

(Adv.) Jaarlijks belanden ruim 140.000 kinderen bij de spoedeisende hulp door een ongeval. Te weinig (gast)ouders weten voldoende van EHBO en hoe te handelen in geval van nood. Daarom breidt JobTrans haar cursusaanbod uit met de cursus Kinder-EHBO, waarin men de basisprincipes leert van eerstehulpverlening bij baby’s en kinderen. Bij goed gevolg ontvangen cursisten het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen.

Tijdens de cursus Kinder-EHBO oefen je alle vaardigheden die je nodig hebt voor eerstehulpverlening bij baby’s en kinderen. Cursisten leren een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen.

Bekijk hier de site van Jobtrans voor meer info.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500